Témák

» Kaja

Pina

2010.01.14. 21:20 | Csendes Gyerek | 5 komment

Az ember nemcsak józan laikusként, de akár még egy "kertévé" ún. profi médiaszakértőjeként is (a TV2-t természetesen kivéve) hamar megtanulhatja, milyen egyszerű egy kis "közérdeklődésre számot tartani": csúnya szavak, genitáliák, néhány szokatlan, kibogozhatatlan (a legegyszerűbb, ha eleve értelmetlen) képzavar, egy-egy kiscica és feltrancsírozott csecsemő között... Ezt a fajta dramaturgiai érzékenységet a tehetséges politikusok veleszületett képességként kapják a batyujukba — a közönséges halandóktól egyébként az különbözteti meg őket, hogy a politikusokéba más nem is nagyon kerül.

De, ha már, akkor már... Szóval: a létező valóság idegesítő változásaira mindig lassan és nehézkesen reagáló W3C Konzorcium (a web alapját jelentő HTML szabványcsalád gazdája) megadta magát a nyilvánvaló és mindenki más számára régóta természetes szükségszerűségnek (a mellékelt képen pl. egy 15000 évvel ezelőtti keltezésű igénybejelentés(*) látható, amelyről a konzorcium eddig nem volt hajlandó tudomást venni), és a HTML-szabvány új verziójában a pinának végre saját HTML-jele (ún. "tag"-je) lesz — sőt tagjei, a legkülönfélébb szexuális igények hatékonyabb internetes kiszolgálása érdekében.

Fontos előrelépés ez mindenki számára, hiszen az internet forgalmának túlnyomó részét mindig is az online pornó adta, a maradék része pedig Viagra-reklám, de az egyszerűség kedvéért most vegyük azt is ide. Könnyed fejszámolással belátható tehát, hogy az egész internet a pináról szól; vagy ha véletlenül épp nem arról szól, akkor is arra gondol.

Ezért a jövőben pl. a rendkívül erőforrásigényes, rengeteg fel- és letöltési időt felemésztő pornófilmek helyett elég lesz mindössze az új tagek megfelelő sorozatát feltölteni a weblapokra, és a felhasználó számítógépén (feltéve, hogy a böngészőprogramja támogatja az új szabványt) a kívánt látvány ugyanúgy megjelenik majd, mint azelőtt.

Sőt: a HTML és a CSS technológiák meglévő előnyeit is azonnal élvezhetik a pornófilmek szerkesztői (megj.: ezentúl nem a filmes, hanem a webszerkesztő szakma körébe tartozik majd ez a tevékenység). Pl. beállíthatják a pina színét, méretét, tetszőleges színű és vastagságú automatikus keretet rajzoltathatnak köré, illetve könnyedén megváltoztathatják a betűtípusát, stílusát (pl. dőlt, kövér), akár egyszerre többfélét is használva egyetlen szerven belül; stb.

Kiszivárgott fejlesztői elképzelések szerint a következő tagekre lehet számítani (elnézést, ha a Kedves Olvasónak túl korszerű böngészője van, akkor a nyers tagek helyett már most is automatikusan a tényleges nemi szervek jelenhetnek meg a képernyőn; sajnos nem tudunk felelősséget vállalni semmilyen hátrányos következményért!): <|> <()> <¤> <#> stb.


* A korabeli multimédiás üzenet szabad fordítása: "Mikor lesz már végre szabványosítva a pina egyezményes jele, hülye tulkok?! Már másodszor szólunk! Ha 15000 éven belül se történik semmi, legközelebb odakötjük az agancsotokat egy hóemberhez, [edények — talán korsók v. kannák(?)]!" (Megj.: akkor még gyerekcipőben járt az evolúció, és szarvasok voltak a W3C mérnökei.)

Címkék: geek pucérnő csúnyaszó

A bejegyzés trackback címe:

https://lunakid.blog.hu/api/trackback/id/tr861673158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Toto_ 2010.01.16. 12:50:46

Muhhaha, nagyon állat! :DD Ehhez azért kellhetett az oxigéndúsabb levegő! :))

Merész leszek: én folytatva ezt egy komplexebb leírónyelvvé fejleszteném.

Példa: <l> <>
Jelentése: Egy pina az oldalára borult Renault-ban. :)

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.16. 15:01:09

Hehehe, felborult Renault!... :))) (De a leíró nyelv már megvan: ez a HTML, amiben máris nagyon szépen ki lehet fejezni kb. mindent.)

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.01.18. 12:29:03

Tisztelt Blogoló úr!

Javaslom a "nagyonvicces" tag (címke) átgondolt(abb) használatának szíves megfontolását, különösképpen annak a ténynek a fényében, hogy jelen bejegyzése semmilyen műszeres méréssel kimutatható módon nem "nagyonvicces". Legfeljebb "(enyhen)megmosolyogtatoegybizonyosretegkozonsegszamara".

Üdv<o>zle<||>el:

Én

Engedje meg, hogy felhívjam szíves figyelmét az általam brilliánsan alkalmazott double-penetration szimbóleum alkalmazására, egyúttal, ezúton is, itt is. Kár, hogy a fostalicska css-e nem engedi megjelenni,

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.18. 14:06:05

@oatBXL: Tisztelt Olvasó Úr! Ellent kell mondjunk Önnek, ez a bejegyzés rendkívül vicces elemeket tartalmaz, annak ellenére, hogy az alapötlet maga csak "mérsékelten" vicces. A Szerk. Biz. úgy ítélte meg, hogy ezek a vicces elemek (pl. a "pina" szó többszöri ismételgetése) önmagukban is indokolják a "nagyonvicces" címke alkalmazását, a Kedves Olvasók megdöbbentő, egyöntetű értetlensége dacára is.
És most, egy perces néma blogcsenddel szégyenkezünk Olvasóink helyett is emiatt...

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.02.04. 23:15:54

@oatBXL: Mindenesetre a "nagyonvicces" címkét rövid próbaidő után egyetértőleg eltávolítottam. Egyúttal csalódtam az emberiségben (és az axolotlokban), úgyhogy viszlát, elmentem remetének!...

Címkék

Interaktív...

  • Csendes Gyerek: @uploader: Ööö... Tudom, ezt akkor így a Hobótól kéne kérdeznem, hogy bocsánat, de amellett, hogy a szöveg eleve önellentmondás ("[a Vadászat] olyan... (2012.08.01. 11:55) Hogyan ölj?
  • Meluzina: Már itt is ez a hülye bezzegelés, meg az önrugdalás. Látszik, hogy LMP-s voltál:-) Egyénként Belgium meg Svédország le van szarva, hogy stílusos le... (2012.08.01. 10:52) Most válik el a szar a húgytól? :-o
  • Csendes Gyerek: @FEszter: Hehe, valami rémlik, de szerintem azt még nem láttam, kösz! (2011.12.01. 15:10) Legyen Ön is scientológus!
  • Olcsi-Bolcsi: Helló Sz! Látom híres emberek lettetek :-) Az index.hu a föoldalon hozta a rolatok készült videót. Kitartás! (2011.11.18. 21:56) Vihar a biliben
  • BYS: @[INDAPASS_ERROR] *** stale user!: Érjek csak haza! Megtudod hogy hol lakik az Úristen! Börtönben, mi? Nem te voltál, átvitt, meg szimbólum? (2011.07.17. 15:52) Hazafiatlan bejegyzés
  • Csendes Gyerek: @Fehérnyúl: Bakker, hazudtam megint... Egyszerűen nem bír úgy alakulni az életem, hogy abból itt egy ilyen... folyamatos áramlást... tudjak biztosít... (2011.06.26. 12:14) Szegény embert az állam is nyúzza
  • Fehérnyúl: Ezt a bejegyzést annyira szeretem... (2010.12.21. 21:27) Titok lappang...
süti beállítások módosítása