Témák

» Kaja

Pampalini Vodka-Green

2010.01.12. 22:43 | Csendes Gyerek | 9 komment

Aki ismer, tudja, hogy nem iszom ("iszok"... — jó? szokjunk már át erre, ahogy pl. "szarok", és nem "szarom", rendben?). Barátokkal egy-két sör, négy-öt fél vodka. Több nem. Semmi elvi oka nincs, egyszerűen csak így alakult, nem volt szerencsém. (Próbáltam már meghaladni önmagam, feszegetni a határaimat, de az ilyen pionírkodásnak általában gyászos vége lett.)

Viszont ha már szakállt növesztettem, és egyre öregebb meg büdösebb vagyok, kézenfekvő az ötlet, hogy talán piálni is kéne hozzá, nemcsak mert úgy stílusos, hanem úgy hitelesebb is lehetnék — hátha kompenzálhatnám vele a tényt, hogy még mindig vannak anyagi tartalékaim, még működik a kocsim, van áram, sőt fűthetek is vele, és egyelőre egy sima CBA-ból kajálok... :-o

Szóval, kevertem az előbb egy "zöld" vodkát: egy kis Kalinka, kétszerannyi Rauch Bravo zöldalma lébe. Mindenkinek ajánlom "welcome drinknek", aki "fenntartható remeteségre" adja a fejét! (Később viszont az almalevet, sőt a szeszt is házilag kell majd előállítani!)

Mellesleg, a közeljövőben amúgy is szükségem lehet némi "spirituális" támogatásra (tüzesvíz helyett felőlem indián vadászok segítő szellemei is lehetnek), mert a rohadt vaddisznók szétrágták a novemberben ültetett kajszi-csemetémet (és már több más kisfát is úgy kellett visszaültetnem utánuk, lehet, hogy azok se fognak kihajtani tavasszal), úgyhogy megnézem szépen a neten, hogy mennyi a vaddisznóhús piaci ára, és esküszöm, elkapok egyet puszta kézzel, aztán annyi kiló combot vagy farhátat fogok kihasítani belőle, amennyi kárt okoztak a kertben!

Csak előbb kéne egy rendes kés... Meg addig szerznem kell még egy pipát, egy szafari-kalapot és egy hajpántot is.

(Ja, és van behűtve egy üveg bontatlan Bombay Saphire ginem is — egyébként ez a remek cikk kényszerített alkoholfogyasztásra, én mosom kezeimet!...)

Címkék: zöld állat zebegény

A bejegyzés trackback címe:

https://lunakid.blog.hu/api/trackback/id/tr921668033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehérnyúl · http://feher-nyul.blogspot.com/ 2010.01.13. 10:47:42

Ez a kedvenc ginem. Kéretik nem kibontani és a Nyúl utcai postaládába elhelyezni. :):):)

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.14. 05:45:01

@Fehérnyúl: Hehe, üdvözlöm, kedves kollegina! :) Most még nagyon beteg vagyok, úgyhogy sajnos nem tudom levinni, de ha jobban leszek, remélem, akkor is találok valami kifogást, hogy miért nem mozdíthatom ki a házból az üveget. ;)

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.01.14. 09:47:10

Jó drága egy kést néztél ki ... nem túlzás az egy remetének? =szerintem az, vagyoshogy túlzás). Örüjj b+ hogy nem fagyol meg (meg ilyesmik).

Ja, + BÚEK, vagyishogy BUÉK, vagy valami hasonló.

(Egyszer felénk is eljöhetnél)

Kow 2010.01.14. 11:55:49

Jó ötlet az alkoholizálás, nem tudom milyen bortermő vidékek vannak arra felé, de pár hordót beszerezhetnél, azok managerlésében már úgy is szereztél tapasztalatokat :)

A vaddisznók ellen tegyél ki medvecsapdákat, szúrj le egy zászlót mellé, meg valami csábítót amit tönkre tehetek csaliként.

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.14. 12:18:19

@oatBXL: Ez a kés mindenkinek túlzás... Talán egy bosszúszomjas túlélőremetét kivéve (most pl. épp ezt a szar vírust próbálom túlélni). De van ugyanez a fazon feleannyiért is, ami nem "japán kardacélból" készül. De van még sok más, még olcsóbb jelöltem is, csak a dráma kedvéért linkeltem be a legdrágábbat...

Nyáron szívesen el is mennék, mondjuk egy hétvégére. De akkor bicajjal!... Hmm? Szerezz olcsó szállást, meg helyet a cuccomnak (bicaj, sátor, hátizsák, kések, kardok, gránátok, aknazárak... ;) ), és megyek. Valamelyik hónapot rászánom akkor (szerintem lesz vagy 20 nap csak az út, oda-vissza, plusz a hétvége... ;) )

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.01.14. 13:32:27

@Luna Kid: Nem is a legdrágábbat linkelted be, mert <a href="http://www.cutleryshoppe.com/damascusidun-northernlightseries.aspx">AZ EZ</a>, legalábbis amennyire én látom már alig valamivel több mint ezer amerikai dollárért a Tiéd lehet(ne), a Te linkeden meg csak valami gagyi kéccászdóláros bökő van.

de, hogy gyűjjék a pénzed kattintottam a hirdetésekre a blogban, remélem te is kapsz valamit a bevételből és nem csak az indeksz hízik belőle. (majd kattintok holnap is, ha erre járok)

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.01.14. 13:33:13

@oatBXL: na, bocs. Most látom hogy nincs hátéemel a komment lehetőségek között. A link ez: www.cutleryshoppe.com/damascusidun-northernlightseries.aspx

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.14. 14:14:47

@oatBXL: Uramisten, 120 réteg, 64-es keménység!... Micsoda kés lehet! Mondjuk én csak a túlélőkéseket nézegettem. De ott is jó pl. a Fallkniven A1 meg A2. Itt egy kis játszás az A2-vel: www.youtube.com/watch?v=c4attevdtmo

(Pénzt? Dehogy kapok. Szóval: NE KATTINTSATOK!!!)

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.14. 20:47:22

@Kow: Akkor csali akármi lehet, mert ezek itt simán mindent tönkretesznek, amikor éppen másfelé nézek... A medvecsapda az már túl komplikáltan hangzik, de az a tervem, hogy fejbedobom egy kővel, ha kitör a háború. Csak előbb lebirkózom és kicsavarom a kezét és megkötözöm.

Címkék

Interaktív...

  • Csendes Gyerek: @uploader: Ööö... Tudom, ezt akkor így a Hobótól kéne kérdeznem, hogy bocsánat, de amellett, hogy a szöveg eleve önellentmondás ("[a Vadászat] olyan... (2012.08.01. 11:55) Hogyan ölj?
  • Meluzina: Már itt is ez a hülye bezzegelés, meg az önrugdalás. Látszik, hogy LMP-s voltál:-) Egyénként Belgium meg Svédország le van szarva, hogy stílusos le... (2012.08.01. 10:52) Most válik el a szar a húgytól? :-o
  • Csendes Gyerek: @FEszter: Hehe, valami rémlik, de szerintem azt még nem láttam, kösz! (2011.12.01. 15:10) Legyen Ön is scientológus!
  • Olcsi-Bolcsi: Helló Sz! Látom híres emberek lettetek :-) Az index.hu a föoldalon hozta a rolatok készült videót. Kitartás! (2011.11.18. 21:56) Vihar a biliben
  • BYS: @[INDAPASS_ERROR] *** stale user!: Érjek csak haza! Megtudod hogy hol lakik az Úristen! Börtönben, mi? Nem te voltál, átvitt, meg szimbólum? (2011.07.17. 15:52) Hazafiatlan bejegyzés
  • Csendes Gyerek: @Fehérnyúl: Bakker, hazudtam megint... Egyszerűen nem bír úgy alakulni az életem, hogy abból itt egy ilyen... folyamatos áramlást... tudjak biztosít... (2011.06.26. 12:14) Szegény embert az állam is nyúzza
  • Fehérnyúl: Ezt a bejegyzést annyira szeretem... (2010.12.21. 21:27) Titok lappang...
süti beállítások módosítása