Témák

» Kaja

Kakanapló - 1 (2)

2009.11.26. 12:45 | Csendes Gyerek | 7 komment

Az idősíkok kakaki... kataklizmatikus összecsúszásából ocsúdva, koncenrtáljunk ismét a jelenre.

(Apropó idősíkok meg napló: épp a 2001 Űrodüsszeiáról olvasgattam tegnap; nem rajongok A. C. Clarke-ért, se Kubrickért, de zseniális ötletek vannak a történetben is és a filmben is, melyben pl. az emberiséget majdnem kinyírja egy (amúgy nagyon barátságos) számítógép, ami akkoriban (60-as évek) még eseményszámba ment... Erről jut eszembe, a számítógépek engem is fenyegetnek, még itt is, itt burjánzanak körülöttem, az asztal körül, alig férek ide, a... egy további számítógéphez... Na, de elkalandozok; gyerünk vissza a természetbe!...)

Hogy a Kedves Olvasó képben legyen, itt látható, hogy miről is beszélünk:

 

És most, aki szégyellős, finnyás, nem szokott vécére járni stb. az forduljon el, mert további arcpirító részletek következnek:

  • Már megint kakálni kell... (Ennek sose lesz vége?! Hol a fényképező...)
  • Erről jut eszembe: még nincs vécéülőke a hordón, úgyhogy most is szőrén kell majd megülnöm...
  • Az alábbi képen pedig (szigorúan közkívánatra!...) a szaratómű tegnapelőtti első éles tesztje utáni állapot látható:

    ***FIGYELEM! VIGYÁZAT! NEMZET-MEGOSZTÓ BOTRÁNYOS FELVÉTELEK!***



    (Az alsó barna réteg, az nem az, ami szokásos esetben egy latrina fenekén található (különösen, mivel ugyebár egyetlen alkalomról beszéltünk...), hanem érett komposztos termőtalaj, "gyújtásnak". Alatta pedig (legalul, úgyhogy az már nem látszik) pár centi magas párna van száraz, vékony gally- és szárnyesedékből, a későbbi tömörödés ellen némi "légtartaléknak".)
     
  • Az eddig tapasztalatak szerint (bár egy teszt nem teszt...) nemhogy szaga nincs a hordó "béltartalmának", de (egyelőre?) kifejezetten illatozik a fűrészpor miatt!...
     
  • És a következő adag után:

    [TÜRELEM! KICSIT KÉSŐBB!... IHLETET GYŰJTÖK.]

    Nna...:


    Mint látható — a sok sárgájából... —, ezúttal valamivel kevésbé volt ideális a konzisztencia. (Tegnap este megittam egy sört. Ezért ráncolta volna összébb a homlokát fölöttem az ég?) És most 1-2 deci vizeletet is adagoltam hozzá, ízlés szerint...

    De mivel tökéletesen elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy ilyen keverékben (a nehezen reagáló "szilárd hajtóanyag" + nyers fűrészpor + egy csomó száraz papír) elinduljon bármiféle izgalmas folyamat, inkább (kissé eltérve a technológiától) adtam hozzá még egy kis földet:

     

(Egyébként az máris sejthető, hogy ha ilyen "térfogatárammal" folytatom, nem lesz elég a 30 literes hordó egy hónapra. Vagy pedig nem kell rögtön minden szir-szart megennem... Ha mondjuk ezentúl csak sört innék, azt mind kipisilhetném pl. a szomszéd telkére...)

Címkék: teszt zöld zebegény alomszék

A bejegyzés trackback címe:

https://lunakid.blog.hu/api/trackback/id/tr251553736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kow 2009.11.26. 22:20:36

Már a NeuroPoliszon is külön minisztériuma volt a szarnak így ez a kedves sorozat nem lep meg :)

Franci1969 2009.11.27. 12:15:38

nincs ezzel a témával semmi gond - arra gondoltál már, hogy amíg Te kakálsz és dokumentálod is, addig mások azért nem reagálnak, mert
a.) ugyanezt csinálják ;)
b.) dolgoznak
c.) anyagot gyűjtenek - tegyük fel akár az a., akár a b.) tevékenységhez.
d.) valami egyéb lépett fel

a fentebbi bejegyzést később olvasom, mert először is b.) volt, most meg d.) lett.

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2009.11.27. 12:20:25

@Franci1969: Szia Franci! Neked ez természetes, mert a "természetileg felvilágosultabb" réteget képviseled. De kaptam olyan emailt is, ami csalódást okozott: az egyébként "kiváló minőségű" olvasóim egy részénél komoly lemaradások vannak "korlátolatlanság" trágy... tárgyában.

gyapjumelleny 2010.01.28. 13:19:21

Szia Szabolcs, a tema kellemes meglepetes igy reggeli kozben, Hundertwasser fantasztikus, szomoru h a fiatal epiteszek nem ismerik (legalabbis itt).
A szarral ugyanaz a baj mint a szemettel, az ember leobliti (finom tiszta vizzel, ez is milyen nonszensz) kidobja, es elfelejti azon nyomban. Hogy hova kerul, mit csinal, legyen ez a vizmu meg az onkormanyzat gondja. Eljen a fureszporos budi.

egyebkent mariann vagyok, nem inkognitoban, csak pont gyapjumellenyben ulok az asztalnal, a mariann-fele nickek mar hasznaltak.

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.28. 14:17:38

@gyapjumelleny: Jajdejó, egy kedves, firss hang, szia! És nemhogy egyetértünk, de még Mariann is vagy ráadásul!... ;) (Kedves nekem ez a név... -- csak nem pont AZ a Mariann vagy? ;) ) Szóval, igen, a fűrészporos budi is éljen, de még jobban éljenek a LÁNYOK!
(Bocs, ha pont nemcsak kedves lány, de feminista is vagy, és én meg onnan pont szexista disznónak tűnök... Persze, akár lehet is, hogy az vagyok, ezt még sosem mértem le elfogulatlanul...)

gyapjumelleny 2010.01.31. 23:58:51

ja, mariann vagyok, a szabo. isten mentsen a feministaktol (es a macho man-tol). ha jobban belegondolok, te machoman gyanus vagy... kessel borotvalkozni... szarazon...

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.02.01. 03:27:53

@gyapjumelleny: Juhúú, baszki, szia Marcsi akkor, tiszta erőből!!! :) (Én, csak egy ilyen próba-macho, legfeljebb... Pussz!)

Címkék

Interaktív...

  • Csendes Gyerek: @uploader: Ööö... Tudom, ezt akkor így a Hobótól kéne kérdeznem, hogy bocsánat, de amellett, hogy a szöveg eleve önellentmondás ("[a Vadászat] olyan... (2012.08.01. 11:55) Hogyan ölj?
  • Meluzina: Már itt is ez a hülye bezzegelés, meg az önrugdalás. Látszik, hogy LMP-s voltál:-) Egyénként Belgium meg Svédország le van szarva, hogy stílusos le... (2012.08.01. 10:52) Most válik el a szar a húgytól? :-o
  • Csendes Gyerek: @FEszter: Hehe, valami rémlik, de szerintem azt még nem láttam, kösz! (2011.12.01. 15:10) Legyen Ön is scientológus!
  • Olcsi-Bolcsi: Helló Sz! Látom híres emberek lettetek :-) Az index.hu a föoldalon hozta a rolatok készült videót. Kitartás! (2011.11.18. 21:56) Vihar a biliben
  • BYS: @[INDAPASS_ERROR] *** stale user!: Érjek csak haza! Megtudod hogy hol lakik az Úristen! Börtönben, mi? Nem te voltál, átvitt, meg szimbólum? (2011.07.17. 15:52) Hazafiatlan bejegyzés
  • Csendes Gyerek: @Fehérnyúl: Bakker, hazudtam megint... Egyszerűen nem bír úgy alakulni az életem, hogy abból itt egy ilyen... folyamatos áramlást... tudjak biztosít... (2011.06.26. 12:14) Szegény embert az állam is nyúzza
  • Fehérnyúl: Ezt a bejegyzést annyira szeretem... (2010.12.21. 21:27) Titok lappang...
süti beállítások módosítása