Témák

» Kaja

Folytatásos történet - 2.

2010.01.28. 03:17 | Csendes Gyerek | 15 komment

[FIGYELEM! A kövekező néhány mondatban nemi közösülésre, sőt azonos neműek közti véfertőzésre utaló felszólítás, valamint gusztustalan testváladék említése található, csúnya szavakkal megfogalmazva!]


Miközben Monsanto úr beszélgetni kísér, a szomszéd lakásban (ahonnan a papírvékony válaszfalon át néhány nappal korábban a "Basszál meg, Robi, nem érted?! Mi bajod van neked?! Tedd már be, nem érted, hogy most nekem ez kell?!" méltatlankodás hallatszott át) újabb sajnálatos konfliktus bontakozik éppen kifelé...

...K. Róbert sértett fennhangon kikiabált az előszobába, hogy "Te vagy az, Juli, bazdmeg az anyádat?", majd tovább folytatta italozó életmódját. Élettársa (D. Júlia) ekkor kést ragadott elő retiküljéből, melyet tisztázatlan körülmények között előzőleg vett magához, majd erőkifejtés segítségével belökte az ajtót, mely szorul. Ezután válaszában közölte a sértettel, hogy "Én vagyok, te mocskos, rohadt geci, mér, kit vártál, a kurvádat vártad?!"

A sértett állítása szerint erre nem tudott érdemben felelni, mert hirtelen nem jutott eszébe semmi, hanem rátekintett élettársa kezére, és megállapította, hogy abban emberélet kioltására alkalmas eszköz villan. D. Júlia közelebb lépett, és viszonylag gyengéd mozdulattal egy ízben beleszúrta a kést a sértettbe, aki azonban erre telefonon feljelentést tett, mire a kiérkező rendőr járőr (T. Zoltán ftőrm.) hangos "Megállj!" kiáltással meghiúsította a bűncselekmény további kialakulását.

D. Júlia erre hátrébb lépett, és a fegyverként használt tárgyat önmaga ellen fordítva a járőrt öngyilkossági szándékkal megfenyegette. T. Zoltán ekkor további intézkedést foganatosított, melynek részeként bilinccsel mindenkit egy-egy távol eső berendezési tárgyhoz rögzített. Ezután telefonszóban ismertette a tényállást felettesével, majd bevárta a helyszínre érkező kollégákat.

Eközben a sértettnek egy emberi hajszálban talált DNS segítségével sikerült észrevétlenül kiszabadulnia, majd ezen felbátorodva ismeretlen helyre távozni kezdett, de onnan nem sokkal később inkább bizonytalan léptekkel visszatért poharáért, melyből későbbi állítása szerint mintegy 1,5 dl kisüsti pálinkát fogyasztott, fájdalmai enyhítése céljából. D. Júlia ekkor késével (melyet azóta is erősen fogott) ismételten hadonászni igyekezett, és megbilincselt kezeit ráncigálva összefüggéstelen szavakat intézett a jelenlévő személyekhez. Eközben haja felismerhetetlenül összekócolódott. A saját magát ezért ettől fogva ismeretlen tettesként azonosító D. Júlia — felismerve a helyzetben rejlő ellentmondásos lehetőséget — haladéktalan szabadon bocsátását követelte. Végül azonban tekintete találkozott a mindvégig határozott fellépést tanúsító, délceg T. Zoltán járőr tekintetével, mire felhagyott cselekedetével.

Ezután a sértett és D. Júlia elszállításáig további rendzavaró magatartás nem történt. És ezzel végre megérkezünk a jelenbe, amikor a sértett vallomását jegyzőkönyvbe rögzítjük, és épp várjuk a következő mondatát...

Sajnos én viszont itt további részletekkel erről az ügyről nem szolgálhatok, mert a folytatásos igaz történet második részének itt váratlanul vége szakad, amint egy kemény ütést érzek a fejemen, és megkönnyebbülve elájulok, mert már így is hajnali 3 óra van. (Folyt. köv.)


[Megj.: Így volt. Igaz történet. Valóságmag. Itt-ott egy-két megváltoztatott betű, írásjel, "diszkréció végett". Maximum.]

Címkék: pucérnő álmű csúnyaszó jajdevicces

A bejegyzés trackback címe:

https://lunakid.blog.hu/api/trackback/id/tr631708178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.01.28. 08:26:07

EZ lenni 1 darab fos. Meg még szargyenge is is. Azonnal tageld "Fos" és "szargyenge". Ha mégegy ilyen jön akkor én ánszöbszkrájb.

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.28. 08:49:40

@oatBXL: Sajnálom: igaz történet, erős valóságmagvval, nem másíthatom meg a történelmet egy közönséges földi apuka kedvéért! De te ehhez nem értesz, nem is élsz itt Magyarországon, mit tudhatod te, hülye sárga vaskalapos EU-bürokrata! Az énapukám rendőr, és feljelentelek én is mindjárt, te köcsök!

(Meg is kérdeztem a zapukámat, és aszmonta, hogy írjál jobbat, ha mersz!)

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.28. 09:36:15

@oatBXL: Na, kijavítottam a "bünelkövettő" nevét Jolánról Júliára, még hitelesebbé téve ezzel az "eseménysort". Most már elégedett vagy, bazmegazanyádat?

Kow 2010.01.28. 09:52:16

Tényleg harmatfosgyenge, de még mindig übereli az NCIS, Barátok közt, Barátok egymás közt, Hókefélke, Miami helyszínelők, Miami Vice sorozatok 95%-át, szóval így tovább, tetszik!

közönségkérdés: további részekre le lehet adni plot outlineokat? :)

Idézet a hírleveledből:
"(Elnézést kérek a múltkori csúnya szóért; most további
számos másikat szőttem bele a történetbe, hogy mindenki
megtalálhassa a számítását, mert a "pina" valamiért nem
tetszett senkinek. Ami fura. Furák vagytok...)"
Tetszett az, csak nem volt egy órám kifejteni a <|> tegekkel kapcsolatos észrevételeimet. :)

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.28. 10:32:35

@Kow: Vitatkoznom kell: aki nem érzi a brilliáns karhatalmi stílus finom kígyó-siklásait a késő szocreál állami irodabelsőit idéző jegyzőkönyvben, és nem érzékeli a démoni drámaiságot a történet szereplőinek életmenetében, az... AZT IS MEGÖLÖM, KINYÍROM, AKURVAANNYÁT!!!...

Kow 2010.01.28. 10:47:04

@Luna Kid: Már hogyne éreztem volna. Az első mondatban gyanakodtam is, hogy Nyíregyházán feltúrtad a családi irattárat és abból csemegéztél :)

jöjjön akkor az epizód reqest, hallgatás beleegyezés alapon :)
angolul írom, mert úgy viccesebb.

A secret military experiment backed by BKV gone wrong inside the Gellert mountain, in the heart of Budapest. A tiny group of tourists is the only hope to stop the spreading of the zombie virus.

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.01.28. 13:18:25

Csak akkor fogadom el a Jolán cserélését Júliára - mint minőségjavító elemet, amennyiben László Rómeo lesz. Talán. de szerintem még lehet,. hogy ekkor sem. Inkább azt hiszem, hogy ez fosszar. Hagydeztabba.

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.28. 14:45:42

@oatBXL: Kedves Axolotl! (Francit még ki se tüntettem ezért a zseniális észrevételért... ;) ) Meg fogol dögleni!

Amúgy jogos a nevezéktani észrevételed, de sajnos nem írhatok Rómeót, mert az félrevinné a PC-balanszot, és onnantól aztán hamar "vérjobbos" lennék "vérbalos" helyett (l. korábbi kommenteket valahol)...
Inkább, írjad meg konkrétan a kifogásaidat! Ha akarod, jöhet privátba is, hogy ne legyen olyan megalázó mindenki előtt felfedni, mekkora ősgyík vagy. ;-p

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.28. 14:47:19

@oatBXL: Te, inkább azt mondjad meg, hogy mikor jössz legközelebb haza, hogy megtanítsalak móresre dudálni.

Franci1969 2010.01.28. 21:58:57

@Luna Kid:
szóval, baloldalra kilengeni nem imbalansz...
mindig újat tanul az ember :P
de hogy félre ne érts: nem akarok politizálni, a kedves axolotl urat pedig ne ijesszed el.
legalább a piros karika már fel lett iratozva.
különben is, nemi szerveket kaptunk, pedig nem tudom ki kérte, ellenben hiányolom a műtrágyát. vagy legalább műtárgyakat.

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.01.29. 13:14:37

@Franci1969: "szóval, baloldalra kilengeni nem imbalansz..."

??? Hát ezt meg miből sikerült így... hát... félrehogyhívjákolni? :-o

Tegnap söröztem amúgy egy komcsi haverommal, ő az élő tanúm rá, hogy milyen távol vagyok a vérbaltól, sőt szerinte a normál baltól is. ;) Vele kéne leülnöd egy kicsit, lehet, hogy alaposan átkalibrálná a jobb-bal detektorodat. Amúgy meg mindenkinek mást jelentenek ezek a zavaros szavak, szóval én nagyon-nagyon szeretnék ebből a huzavonából kimaradni! Szóval, ha amúgy se akarsz politizálni, akkor kb. nem is értem, miért húzol mégis bele... ;-p

De, rendben, ha már tévesen általánosítgatunk: ha "humanitás = bal", akkor nevezz nyugodtan balosnak. (Bár ettől még aszociális és ha nem is embergyűlölő, de "emberszkeptikus" maradok, akkor is, ha ez egy kicsit paradoxnak tűnhet hirtelen.)

Axolotl urat meg nehéz elijeszteni... Legalábbis remélem, hogy nem puhult fel a rinocéroszbőre ott a tágas, messzi Ojrópában...

uploader 2010.01.29. 13:43:17

www.mdf-budapest.hu/kerdoiv
nesztek elempések.
amúgy sztem, közepesen szar.

uploader 2010.01.29. 13:44:19

mármint a kérdőív.

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.02.02. 13:11:35

@Luna Kid: Nem vagyok Axolot! Egyébként sem értem, hogy lehetnék az. Hol van a "B"? Ja, tudom: ebben a posztban van amit kommentolok. Mert ez a poszt: B-na! jobb lenne, ha nem folytatnád.

Ja és pont, hogy PC miatt kell a Rómeo.

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.02.14. 00:30:43

@oatBXL: Ja és pont, hogy PC miatt kell a Rómeo." -- Hát de nem térhetek el túlságosan a valóságmagtól. A szomszédok ugyanis nem Rómeó és Júlia, ezt határozottan állíthatom. Se nem Dzsoki és Dzsenifer. Hanem "rendes magyar család"...

Címkék

Interaktív...

  • Csendes Gyerek: @uploader: Ööö... Tudom, ezt akkor így a Hobótól kéne kérdeznem, hogy bocsánat, de amellett, hogy a szöveg eleve önellentmondás ("[a Vadászat] olyan... (2012.08.01. 11:55) Hogyan ölj?
  • Meluzina: Már itt is ez a hülye bezzegelés, meg az önrugdalás. Látszik, hogy LMP-s voltál:-) Egyénként Belgium meg Svédország le van szarva, hogy stílusos le... (2012.08.01. 10:52) Most válik el a szar a húgytól? :-o
  • Csendes Gyerek: @FEszter: Hehe, valami rémlik, de szerintem azt még nem láttam, kösz! (2011.12.01. 15:10) Legyen Ön is scientológus!
  • Olcsi-Bolcsi: Helló Sz! Látom híres emberek lettetek :-) Az index.hu a föoldalon hozta a rolatok készült videót. Kitartás! (2011.11.18. 21:56) Vihar a biliben
  • BYS: @[INDAPASS_ERROR] *** stale user!: Érjek csak haza! Megtudod hogy hol lakik az Úristen! Börtönben, mi? Nem te voltál, átvitt, meg szimbólum? (2011.07.17. 15:52) Hazafiatlan bejegyzés
  • Csendes Gyerek: @Fehérnyúl: Bakker, hazudtam megint... Egyszerűen nem bír úgy alakulni az életem, hogy abból itt egy ilyen... folyamatos áramlást... tudjak biztosít... (2011.06.26. 12:14) Szegény embert az állam is nyúzza
  • Fehérnyúl: Ezt a bejegyzést annyira szeretem... (2010.12.21. 21:27) Titok lappang...
süti beállítások módosítása